martedì, giugno 08, 2010

Effeppi

I love you






E' il miglior liberatore dell'animo
chi rompe i legami che opprimono il cuore,
e cessa di dolersene una volta per tutte.

Ovidio

4 commenti:

  1. Hi Rosa: Sauerkraut is pickled cabbage that I cook with sauted onions, bacon, celery and maybe a carrot. I then add some homemade sausage my nona made and serve on a bun or with mashed potatoes. It cooks together for about 2 hours. The house stinks badly, but my husband loves the dish so when I don't know what to cook that's it.

    RispondiElimina
  2. Hi Irene, mia zia che è di nazionalità tedesca, quando ero piccola e con la mia famiglia andavamo a trovarla in Svizzera, spesso ci cucinava questo piatto di cui io devo dire, andavo veramente pazza per quanto era buono !!!
    Ricordo che accompagnava questo piatto con della birra bionda ghiacciata !!!
    Ciao :-))

    RispondiElimina
  3. It is a wonderful photo and lovely poem. Have a great day. Blessings...Mary

    RispondiElimina

Thank you so much...I love your comments.
Have a wonderful day.
by giorno26 ღ