Hi Rosa: Sauerkraut is pickled cabbage that I cook with sauted onions, bacon, celery and maybe a carrot. I then add some homemade sausage my nona made and serve on a bun or with mashed potatoes. It cooks together for about 2 hours. The house stinks badly, but my husband loves the dish so when I don't know what to cook that's it.
Hi Irene, mia zia che è di nazionalità tedesca, quando ero piccola e con la mia famiglia andavamo a trovarla in Svizzera, spesso ci cucinava questo piatto di cui io devo dire, andavo veramente pazza per quanto era buono !!! Ricordo che accompagnava questo piatto con della birra bionda ghiacciata !!! Ciao :-))
Lovely poem.
RispondiEliminaHi Rosa: Sauerkraut is pickled cabbage that I cook with sauted onions, bacon, celery and maybe a carrot. I then add some homemade sausage my nona made and serve on a bun or with mashed potatoes. It cooks together for about 2 hours. The house stinks badly, but my husband loves the dish so when I don't know what to cook that's it.
RispondiEliminaHi Irene, mia zia che è di nazionalità tedesca, quando ero piccola e con la mia famiglia andavamo a trovarla in Svizzera, spesso ci cucinava questo piatto di cui io devo dire, andavo veramente pazza per quanto era buono !!!
RispondiEliminaRicordo che accompagnava questo piatto con della birra bionda ghiacciata !!!
Ciao :-))
It is a wonderful photo and lovely poem. Have a great day. Blessings...Mary
RispondiElimina