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domenica, dicembre 27, 2009

italian restaurant Orso closed by November 21 ?




Americans: the Parmesan does not exist, exist only Parmigiano Reggiano !!





" How many waiters need to come to your table during the course of one meal ? We asked for bread from 3 different waiters before getting any. And the red haired troll waitress who finally brought it was so rude to us that we almost got up and left. She was sassy and curt and so rude it was unbelievable ! Not cut out to be a waitress. If you hate your job as a waitress, why be one ? The bread was stale when it finally arrived. Drinks are horrible. They use a mix to make a margarita. No fresh lime in the house ? This restaurant is like the vortex of crappy food and bad service. I don't know how they can get away with calling their 'pizza' pizza. It's low quality flour mixed with water crust, and flavorless tomatoes. So much oil you could have filled a car with it. Sick. The meat was cheap costco quality. The fish was on the last day of its life. Cheap wine. Servers who text on the floor in front of diners. Trashy servers that act like they've been there since the dawn of time. They did NOT care about our experience which was horrid. AND THE BILL. Oh my god. for this horrible service and crappy food, our bill came out to $50 a head ! Four of us at $200 ! I would pay this at Mozza, but here ?! It was not much better than Macdonald's quality food. Ugh. I will NOT return to this hole. They should bomb this place.
Cons: Food is disgusting. Wait staff is rude and stupid. "

Diamo alle cose, il loro " giusto " nome !!
Dopo aver riportato, uno dei tanti commenti che ci sono in giro nel web, sul famoso ristorante dei Vip " Orso " di Los Angeles, non posso che anch'io commentare la mia piena soddisfazione della sua chiusura definitiva, se il loro modo di cucinare " italiano " fosse stato veramente così pessimo come tanti clienti americani hanno denunciato...
Sicuramente ciò è dovuto al fatto che i proprietari non sono affatto italiani... infatti se lo fossero stati, nel loro menù non avrebbero scritto " Parmesan " per Parmigiano Reggiano.
Tutti gli italiani sanno che il " vero " Parmigiano si scrive " Parmigiano Reggiano " essendo un marchio registrato, sarebbe come scrivere Pepsi-cola spacciandola invece per la Coca-Cola.
E quindi non mi stupisco neanche dei modi poco educati dei loro camerieri... forse i nostri camerieri italiani quì da noi ( e per quì da noi intendo i piccoli centri di periferia ) possono non essere raffinati, ma in quanto a gentilezza e cortesia non sono battuti da nessuno.
Nei loro occhi, quando ti servono c'è il sole ed il calore.
Tutto ciò è l'ennesima prova che per far soldi, in america ed in altre nazioni, basta farsi passare e spacciare tutto per italiano... con il risultato che causano ai veri italiani oltre al danno economico anche una vera figura di merda.
Ne's pas ?
by 26mafalda63 

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by giorno26 ღ